kookvakanties Italie: home » Kookvakantie Italie: Data en kosten

Vanaf 9 april starten we iedere zaterdag met een nieuwe kookweek.

Voor andere aankomstdata app of mail me even.

Kosten 2022: 995,00 euro p.p.(kamer voor alleengebruik) en 1795,00 euro voor 2 personen obv een gedeelde tweepersoonskamer. Alle kamers hebben een eigen badkamer, airco, wifi, koelkastje en tv. Het schitterende hotel heeft tevens een buitenzwembad en voor mijn gasten staan er 2 strandstoelen en een parasol klaar voor gebruik op het mooie strand

 

 

Het dichtsbijzijnde vliegveld is Pescara (vanuit Dusseldorf-Weeze of Charleroi met Ryanair). Vanuit Pescara is het slechts 30 minuten  naar Casa Barbara.Vliegveld Rome ligt op ca. 2 uur rijden.

Na het ontbijt mag een ieder doen waar hij/zij zin in heeft of je gaat lekker naar het superschone strand van Pineto (200 meter) of met mij mee boodschappen doen. Onder het genot van een (locale) wijn gaan we samen kokkerellen met locale producten: we koken of een warme uitgebreide lunch of diner.(e.e.a. in overleg) Er is voor elk wat wils: van vis en vlees tot vegetarisch, glutenvrij etc.

Er zijn twee georganiseerde uitstapjes(inclusief):

Op maandagochtend gaan we naar de markt in het middeleeuwse kunst dorp Atri.: http://www.comune.atri.te.it

Liefhebbers kunnen na het marktbezoek wandelen in het WNF park van de stekelvarkens. 

Daarnaast bezoeken we de lokale olijfgaard of gaan we samen een dorp bezoeken, wandelen in het hooggebergte(in overleg) 

In het totaalbedrag zitten de lessen incl receptuur, warme maaltijden inclusief drankjes/wijnen, 2 uitstapjes en je verblijf met ontbijt.

Vluchten te boeken bij Ryanair,retour vanaf €50 euro vanaf Weeze, vlakbij Nijmegen, of vanaf Charleroi.

 

Recensie Italie Magazine, 2013: