kookvakanties Italie: home » Kookvakantie Italie: Data en kosten

KOSTEN 850,00 PER PERSOON (tweepersoonskamer voor alleengebruik) en 1645,00 EURO VOOR 2 PERSONEN (OBV 2-PERSOONSKAMER) INCL. ITALIAANS ONTBIJT. ALLE KAMERS HEBBEN EEN EIGEN BADKAMER, AIRCO EN IN/ROND HET GEBOUW WIFI. JE MAG TEVENS GEBRUIK MAKEN VAN DE GEZAMENLIJKE VIJGEN TUIN.

ALLES INCL. M.U.V. DE VLUCHT (Ryanair Weeze- Pescara)

 

 

IN 2019 HETEN WE U WEER WELKOM VANAF 20 APRIL                 info@kookvakantie.com

BOVENGENOEMDE KOOKREIZEN ZIJN OOK IN EEN 5-DAAGSE VORM TE BOEKEN, VAN ZA T/M WOENSDAG. KOSTEN 1050,00 EURO PER 2 PERSONEN, 575,00 P.P.

Het dichtsbijzijnde vliegveld is Pescara (vanuit Dusseldorf-Weeze of Charleroi met Ryanair). Vanuit Pescara is het slechts 30 minuten  naar Casa Barbara.Vliegveld Rome ligt op ca. 2 uur rijden.

Buiten de agenda om ben je ook welkom! Mail dan even .

Na het ontbijt mag een ieder doen waar hij/zij zin in heeft of je gaat lekker naar het superschone strand van Pineto (2 km, lopend te doen) of met mij mee boodschappen doen. Rond 18 uur verwachten we iedereen weer thuis. Onder het genot van een (locale) wijn gaan we samen kokkerellen met locale producten. Er is voor elk wat wils: van vis en vlees tot vegetarisch, glutenvrij etc.

Er zijn twee georganiseerde uitstapjes(inclusief):

Op maandagochtend gaan we naar de markt in het middeleeuwse kunst dorp Atri.: http://www.comune.atri.te.it . Liefhebbers kunnen na het marktbezoek wandelen in het WNF park van de stekelvarkens. 

Daarnaast bezoeken we de lokale olijfgaard of gaan we samen een dorp bezoeken, wandelen in het hooggebergte(in overleg) 

In het totaalbedrag zitten de lessen incl receptuur, warme maaltijden inclusief drankjes/wijnen, 2 uitstapjes en een goed bed en hete douche.

Vluchten te boeken bij Ryanair,retour vanaf €50 euro vanaf Weeze, vlakbij Nijmegen of vanaf Charleroi.

 

Recensie Italie Magazine, 2013: