kookvakanties Italie: home » reacties en beoordelingen

Reactie plaatsen

Reacties

Geke van Weringh
4 maanden geleden

Dank Barbara en Eddy voor jullie gastvrijheid! Ik heb een heerlijke week gehad in Pineto. Heel veel kookinspiratie opgedaan, en genoten van alles wat deze streek te bieden heeft: heerlijk eten, strand, fietsen, wijn, etc. Een aanrader!

Yolanda Meertens
4 maanden geleden

Een heerlijke relaxte kookvakantie gehad. Barabara is een geweldige gastvrouw en heb veel geleerd, met name de gerechten uit de streek. Bedankt Barbara en uiteraard ook Eddy

Aurely
5 maanden geleden

Wat een ervaring is deze kookcursus geweest, heerlijk! Barbara, maar ook Eddy, zijn beiden heel warme mensen die hun thuis open zetten voor je voor een midweek. Het volgende recept is nóg lekkerder dan het vorige en ik ben dan ook vol frisse inspiratie en met lekkere trek naar huis gegaan. Absoluut een aanrader! Nogmaals dank voor alles

Alida Niks
5 maanden geleden

Ik heb zeer zeker van deze al lang gekoesterde droom kunnen genieten in de week van 21-8 tot 28-8-2021. Ik heb van deze vakantie met een geweldige schat aan ervaringen genoten. Met pijn in mijn hart ging ik dan ook naar huis. Ik kan het iedereen aanraden. De warme personen Barbara en haar man Eddy hebben hier een heel groot aandeel in gehad. Ik kom zeker snel en graag weer eens terug naar dit mooie stadje Pineto met al zijn charmes. Arividerci bella Italia......

Steffenie
5 maanden geleden

Wat heb ik een ontzettend fijne vakantie gehad in Pineto. Vanaf het moment dat je binnen stapt bij Barbara en Eddie voel je je meteen welkom. Ik heb veel geleerd van de kookcursus en daar is ruimte voor iedereens wensen. Barbara denkt graag met je mee. Het hotel is fijn en het strand super dichtbij! Ondanks dat het dorpje Pineto vrij klein is is er altijd reuring en is s' avonds iedereen er op straat en dus altijd gezellig. Ook de omgeving ontdekken op de fiets is een aanrader! Bedankt Barbara en Eddie voor de fijne tijd. Liefs Steffenie

Ben en Ida
7 maanden geleden

Ciao Barbara en Gianna, bedankt voor al het lekkere eten en de receptuur. We vonden alles zo leuk en lekker! Ook Atri en de wijnproeverij waren super! Multo grazie. En we hopen nog eens terug te komen.

Odetta en Iverna
een jaar geleden

Mijn moeder en ik hebben samen een week bij Barbera heerlijk en vooral gezellig gekookt! Leuke recepten gemaakt en er was ook alle ruimte om eigen verzoekjes in te dienen deze week. Barbera wil dat iedereen geniet van deze week en laat iedereen op zijn of haar eigen niveau en tempo koken en bakken.
Leuk om met haar op pad te gaan naar de markt, echte Italiaanse cappuccino te drinken en een olijfboer te bezoeken.
Bij thuiskomst hebben we alle recepten ontvangen en ik kan niet wachten op onze eigen gemaakte limoncello!
Een aanrader om een weekje vakantie in Italië te combineren met deze kookcursus.
Wie weet tot een volgende keer!! Ciaaaaaoooo

Myriam Foré
een jaar geleden

De kookvakantie bij Barbara is super tof! Voor mij al de derde keer dat ik naar hier kom.
Abruzzo is echt een aanrader voor vakantie. Je vertoeft er onder de locals.
Prachtige streek, zee en bergen op korte afstand.
’s Avonds ga je richting la cuccina van Barbara. Je kookt er heerlijke recepten met producten van Italiaanse bodem.
Barbara is een zeer gezellige dame die alle tijd neemt voor haar kookgasten. Ze leert je koken met Italiaanse trukjes zoals bv de heerlijk zelfgemaakte pasta. Overheerlijk!
Op wandelafstand ligt het hotel Saint Tropez. Ook alles naar wens daar. ’s Morgens vroeg uit de veren om de zon uit de zee te zien komen. Een aanrader!

Joyce
een jaar geleden

Geweldig genoten van een weekje kookvakantie bij Barbara. Alles was top georganiseerd en heel gezellig.

Thalja lurz
2 jaar geleden

Goodmorning, I would really like to come for about a week. But I am travelling alone, for the first time. Is it possible to arrange airport transfer?

Rating: 4.4210526315789 sterren
19 stemmen