kookvakanties Italie: home » reacties en beoordelingen

Reactie plaatsen

Reacties

Maarten
een maand geleden

Wij zijn dit jaar op vakantie geweest in Abruzzo. Bij het goochelen kwam ik de site van Barbara tegen. Ik heb haar gemaild en gevraagd of het ook mogelijk was om 1 avond te komen kokkerellen met onze vrienden en (tiener)kids en dat kon! Wat hebben we genoten... Heerlijk gekookt en geborreld op het mooie balkon met zeezicht. Grazie Barbara!

Moniek
5 maanden geleden

We hebben een heerlijke week gehad bij Barbara. We hebben heerlijke gerechten gemaakt en de uitstapjes naar de markt in Atri en de olijoliepers waren erg leuk. Het strand van Pineto is zowel overdag als 's avonds goed te lopen vanuit de B&B. De B&B was ook prima, met airco op de kamer en fantastische cappuccino's bij het ontbijt.

Annemiek
5 maanden geleden

Met Pinksteren een weekje alleen op vakantie geweest bij Barbara in Pineto. Ik heb genoten van een heerlijke week met al warm zomer weer. Savonds samen gekookt en gezellig gegeten. Met Barbara zijn we (in haar autotje) naar de oude stad Atri ,groente en fruit gaan kopen. En hatuurlijk ook lekker Cappuccino gedronken op een terrasje. Ook het kijken èn proefen bij een Olijfboer was fantastisch. De B&B van Domenico is prima. Eenvoudige kamers met eigen badkamer, een eenvoudig Italiaans ontbijt, maar met heerlijke Cappucinno.
Overdag naar het strand van Pineto geweest en in zee gezwommen. (Van de B&B naar het strand is het ongeveer 25 minuten lopen)
Ik kijk terug op een heerlijke week en kan het iedereen die van kokkerellen en gezelligheid houd aanbevelen.

Rita
5 maanden geleden

Een week alleen op vakantie. Ik heb genoten van de omgeving, het witte strand, de pijnboompitbomen en het gezellig kokkerellen met Barbara. Atri de stad van de heilige Rita was heel leuk en uiteindelijk na een zoektocht hebben we de heilige Rita gevonden. Ik kijk met heel veel plezier terug op een geweldige week. Zeer zeker een aanrader,

Erna
6 maanden geleden

Wij zijn voorjaar 2018 een week in Pineto geweest voor de kookvakantie en wat was het leuk, lekker en gezellig! We hebben ook veel samen jngekocht op de marktjes etc. Barbara kon zeer enthousiast vertellen over haar Abruzzese achtergrond. De b&b was keurig netjes, eenvoudig Italiaans ontbijt. Aanrader!!

12 stemmen