kookvakanties Italie: home » reacties en beoordelingen

Reactie plaatsen

Reacties

Rianne
2 maanden geleden

Beste Barbara,

ik heb mogelijk interesse om mee te gaan op de kookreis van begin september. Het klinkt erg leuk! Ik eet zelf vegetarisch (af en toe wel vis) en vroeg me af of dit een probleem is tijdens de kookreis?
Hoeveel mensen doen er maximaal mee aan een kookvakantie? En gaat de vakantie sowieso door, ongeacht het aantal deelnemers? Wat is de leeftijd van de deelnemers zo ongeveer?

Ik hoor het graag.
Vriendelijke groet,
Rianne van Kesteren

Ellen
3 maanden geleden

Ik ben twee jaar geleden al bij Barbara gewest met mijn zus en dit jaar ga ik op herhaling, nu met mijn oudste dochter. Die verheugd zich zowel op het koken als op het zwembad bij de locatie. We gaan zowel "gewoon" als glutenvrij koken. We verheugen ons! Ciao

Sabine van Rijswijk
3 maanden geleden

Geachte Barbara, wij (2 vriendinnen) zijn geïnteresseerd in de kookreis. We denken aan het weekend van 28 september of het weekend van 12 oktober. Is dit mogelijk?
We horen het graag.

deidre
4 maanden geleden

We had a nice stay at casa barbara. I am a vegetarian so I had special needs but that wasn't any problem. Learned so much! Thank youuuuuuu

joyce
6 maanden geleden

Ciaoooooo Barbara (en opa fernando), bedankt voor de heerlijke tijd in jullie prachtige Abruzzen! We hebben heeeeerlijk gekookt en genoten van de dorpjes en de prachtige kust en zee.We komen zeker nog een keer terug,

Maarten
7 maanden geleden

Wij zijn dit jaar op vakantie geweest in Abruzzo. Bij het goochelen kwam ik de site van Barbara tegen. Ik heb haar gemaild en gevraagd of het ook mogelijk was om 1 avond te komen kokkerellen met onze vrienden en (tiener)kids en dat kon! Wat hebben we genoten... Heerlijk gekookt en geborreld op het mooie balkon met zeezicht. Grazie Barbara!

Moniek
een jaar geleden

We hebben een heerlijke week gehad bij Barbara. We hebben heerlijke gerechten gemaakt en de uitstapjes naar de markt in Atri en de olijoliepers waren erg leuk. Het strand van Pineto is zowel overdag als 's avonds goed te lopen vanuit de B&B. De B&B was ook prima, met airco op de kamer en fantastische cappuccino's bij het ontbijt.

Annemiek
een jaar geleden

Met Pinksteren een weekje alleen op vakantie geweest bij Barbara in Pineto. Ik heb genoten van een heerlijke week met al warm zomer weer. Savonds samen gekookt en gezellig gegeten. Met Barbara zijn we (in haar autotje) naar de oude stad Atri ,groente en fruit gaan kopen. En hatuurlijk ook lekker Cappuccino gedronken op een terrasje. Ook het kijken èn proefen bij een Olijfboer was fantastisch. De B&B van Domenico is prima. Eenvoudige kamers met eigen badkamer, een eenvoudig Italiaans ontbijt, maar met heerlijke Cappucinno.
Overdag naar het strand van Pineto geweest en in zee gezwommen. (Van de B&B naar het strand is het ongeveer 25 minuten lopen)
Ik kijk terug op een heerlijke week en kan het iedereen die van kokkerellen en gezelligheid houd aanbevelen.

Rita
een jaar geleden

Een week alleen op vakantie. Ik heb genoten van de omgeving, het witte strand, de pijnboompitbomen en het gezellig kokkerellen met Barbara. Atri de stad van de heilige Rita was heel leuk en uiteindelijk na een zoektocht hebben we de heilige Rita gevonden. Ik kijk met heel veel plezier terug op een geweldige week. Zeer zeker een aanrader,

Erna
een jaar geleden

Wij zijn voorjaar 2018 een week in Pineto geweest voor de kookvakantie en wat was het leuk, lekker en gezellig! We hebben ook veel samen jngekocht op de marktjes etc. Barbara kon zeer enthousiast vertellen over haar Abruzzese achtergrond. De b&b was keurig netjes, eenvoudig Italiaans ontbijt. Aanrader!!

Rating: 4.5 sterren
16 stemmen