kookvakanties Italie: home » reacties en beoordelingen

Reactie plaatsen

Reacties

Jacob Nei
3 dagen geleden

Hello! I really like your place! I am from Holland. question: Is a car needed? Or is it also possible without a car?
Jacob Neo

Val
18 dagen geleden

I attended a 3 day course with a friend in July 2019 and wished I could have stayed longer. We were part of a small group of 4 which meant there was plenty of personal attention and a fun and friendly atmosphere. The recipes were easy to follow and the food we produced was delicious. The star of all this is Barbara. Her passion for good quality produce shines through and you will be guaranteed to cook with a smile on your face. The course has reignited my interest in cooking and I have already used of the lessons I learned. Thank you Barbara - I cannot wait to return and I thoroughly recommend this course.

Mirjam
21 dagen geleden

Ik heb samen met een vriendin de kookvakantie bij Barbara gedaan in de zomer van 2019. We hebben genoten van de heerlijke gerechten, het koken, de fijne, gezellige, informele sfeer onder het koken en eten. Ik vond het een top vakantie! Naast het koken hebben we heerlijk op het strand gelegen. We hadden ook een prima hotel vlak bij het strand via Barbara. Het was super! Echt een aanrader!

Rianne
4 maanden geleden

Beste Barbara,

ik heb mogelijk interesse om mee te gaan op de kookreis van begin september. Het klinkt erg leuk! Ik eet zelf vegetarisch (af en toe wel vis) en vroeg me af of dit een probleem is tijdens de kookreis?
Hoeveel mensen doen er maximaal mee aan een kookvakantie? En gaat de vakantie sowieso door, ongeacht het aantal deelnemers? Wat is de leeftijd van de deelnemers zo ongeveer?

Ik hoor het graag.
Vriendelijke groet,
Rianne van Kesteren

Ellen
5 maanden geleden

Ik ben twee jaar geleden al bij Barbara gewest met mijn zus en dit jaar ga ik op herhaling, nu met mijn oudste dochter. Die verheugd zich zowel op het koken als op het zwembad bij de locatie. We gaan zowel "gewoon" als glutenvrij koken. We verheugen ons! Ciao

Sabine van Rijswijk
5 maanden geleden

Geachte Barbara, wij (2 vriendinnen) zijn geïnteresseerd in de kookreis. We denken aan het weekend van 28 september of het weekend van 12 oktober. Is dit mogelijk?
We horen het graag.

deidre
6 maanden geleden

We had a nice stay at casa barbara. I am a vegetarian so I had special needs but that wasn't any problem. Learned so much! Thank youuuuuuu

joyce
8 maanden geleden

Ciaoooooo Barbara (en opa fernando), bedankt voor de heerlijke tijd in jullie prachtige Abruzzen! We hebben heeeeerlijk gekookt en genoten van de dorpjes en de prachtige kust en zee.We komen zeker nog een keer terug,

Maarten
9 maanden geleden

Wij zijn dit jaar op vakantie geweest in Abruzzo. Bij het goochelen kwam ik de site van Barbara tegen. Ik heb haar gemaild en gevraagd of het ook mogelijk was om 1 avond te komen kokkerellen met onze vrienden en (tiener)kids en dat kon! Wat hebben we genoten... Heerlijk gekookt en geborreld op het mooie balkon met zeezicht. Grazie Barbara!

Moniek
een jaar geleden

We hebben een heerlijke week gehad bij Barbara. We hebben heerlijke gerechten gemaakt en de uitstapjes naar de markt in Atri en de olijoliepers waren erg leuk. Het strand van Pineto is zowel overdag als 's avonds goed te lopen vanuit de B&B. De B&B was ook prima, met airco op de kamer en fantastische cappuccino's bij het ontbijt.

Rating: 4.5 sterren
16 stemmen