kookvakanties Italie: home » reacties en beoordelingen

Reactie plaatsen

Reacties

Odetta en Iverna
9 maanden geleden

Mijn moeder en ik hebben samen een week bij Barbera heerlijk en vooral gezellig gekookt! Leuke recepten gemaakt en er was ook alle ruimte om eigen verzoekjes in te dienen deze week. Barbera wil dat iedereen geniet van deze week en laat iedereen op zijn of haar eigen niveau en tempo koken en bakken.
Leuk om met haar op pad te gaan naar de markt, echte Italiaanse cappuccino te drinken en een olijfboer te bezoeken.
Bij thuiskomst hebben we alle recepten ontvangen en ik kan niet wachten op onze eigen gemaakte limoncello!
Een aanrader om een weekje vakantie in Italië te combineren met deze kookcursus.
Wie weet tot een volgende keer!! Ciaaaaaoooo

Myriam Foré
9 maanden geleden

De kookvakantie bij Barbara is super tof! Voor mij al de derde keer dat ik naar hier kom.
Abruzzo is echt een aanrader voor vakantie. Je vertoeft er onder de locals.
Prachtige streek, zee en bergen op korte afstand.
’s Avonds ga je richting la cuccina van Barbara. Je kookt er heerlijke recepten met producten van Italiaanse bodem.
Barbara is een zeer gezellige dame die alle tijd neemt voor haar kookgasten. Ze leert je koken met Italiaanse trukjes zoals bv de heerlijk zelfgemaakte pasta. Overheerlijk!
Op wandelafstand ligt het hotel Saint Tropez. Ook alles naar wens daar. ’s Morgens vroeg uit de veren om de zon uit de zee te zien komen. Een aanrader!

Joyce
een jaar geleden

Geweldig genoten van een weekje kookvakantie bij Barbara. Alles was top georganiseerd en heel gezellig.

Thalja lurz
een jaar geleden

Goodmorning, I would really like to come for about a week. But I am travelling alone, for the first time. Is it possible to arrange airport transfer?

Roos
2 jaar geleden

Wat een toffe kookvakantie hebben we gehad. Mooie recepten die we ook makkelijk thuis kunnen maken. Veel variatie. Vlees, vis, vegetarisch, groentes,soep, toetjes,taart, koekjes en heerlijke drankjes. Barbara is een gezellige kokkin. We hebben met onze groep erg veel lol gehad. Ook het hotel waar we logeerde is prima en de mensen zijn erg gastvrij en vriendelijk. De combinatie van lekker vertoeven op het strand, naar de markt gaan, fietsen in de omgeving en koken is perfect voor een fijne week in Italië

Floor
2 jaar geleden

We hebben een enorm gezellige week gehad met het gezin en Barbara in Pineto! Barbara is een erg leuke gastvrouw en heeft ons geholpen met het koken van heerlijke Italiaanse gerechten, die nu ook makkelijk thuis zelf te koken zijn. Overdag heb je genoeg tijd om lekker op het strand te liggen en ‘s avonds (of soms andersom) kook en eet je gezellig samen heerlijke gerechten. Zeker een aanrader! Bedankt Barbara :)

Jacob Nei
2 jaar geleden

Hello! I really like your place! I am from Holland. question: Is a car needed? Or is it also possible without a car?
Jacob Neo

Val
2 jaar geleden

I attended a 3 day course with a friend in July 2019 and wished I could have stayed longer. We were part of a small group of 4 which meant there was plenty of personal attention and a fun and friendly atmosphere. The recipes were easy to follow and the food we produced was delicious. The star of all this is Barbara. Her passion for good quality produce shines through and you will be guaranteed to cook with a smile on your face. The course has reignited my interest in cooking and I have already used of the lessons I learned. Thank you Barbara - I cannot wait to return and I thoroughly recommend this course.

Mirjam
2 jaar geleden

Ik heb samen met een vriendin de kookvakantie bij Barbara gedaan in de zomer van 2019. We hebben genoten van de heerlijke gerechten, het koken, de fijne, gezellige, informele sfeer onder het koken en eten. Ik vond het een top vakantie! Naast het koken hebben we heerlijk op het strand gelegen. We hadden ook een prima hotel vlak bij het strand via Barbara. Het was super! Echt een aanrader!

Rianne
2 jaar geleden

Beste Barbara,

ik heb mogelijk interesse om mee te gaan op de kookreis van begin september. Het klinkt erg leuk! Ik eet zelf vegetarisch (af en toe wel vis) en vroeg me af of dit een probleem is tijdens de kookreis?
Hoeveel mensen doen er maximaal mee aan een kookvakantie? En gaat de vakantie sowieso door, ongeacht het aantal deelnemers? Wat is de leeftijd van de deelnemers zo ongeveer?

Ik hoor het graag.
Vriendelijke groet,
Rianne van Kesteren

Rating: 4.5 sterren
18 stemmen